New Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 benim bole 1. Bp debuff 2. warrior 3. mage 4. rogue 5. normal priest ( ayaklı np adsadsadsd :))[signature][hline]YıLıN Topİc i Bu da Guzel JacKDaNieL Xigenon 61%9x shadow vain 77k np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Eee ne arıon madem cz de hepsinden korkuon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 kimseden korkmam altı üstü oyun girerim gözümü kapatıp yaparım son vuruşumu çıkarım:D[signature][hline]chop suey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 battle priest hariç hiç birinden korkmuyorum[signature][hline]Name:GOLD_GANDALF Server:Xig.... Np:Yp LvL:Az kaldı 60 olcak :D Orc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: eXe, 06 Kasım 2005 21:53 tarihinde demiş ki: Eee ne arıon madem cz de hepsinden korkuon :D sıraladım[signature][hline]YıLıN Topİc i Bu da Guzel JacKDaNieL Xigenon 61%9x shadow vain 77k np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkweaver Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Nie herkes Dc oldu anlamadım :) sizdede oldumu ?????[signature][hline]ya yeter baydı cypher aresdeyim yine Lvl: 5x nick:darkweaver job:Blade ( master olcak inş. :)) np: 5xx ( yeni aldım :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subx Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 korkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: Subx, 06 Kasım 2005 21:55 tarihinde demiş ki: korkma. safstfwedfardfssd[signature][hline]YıLıN Topİc i Bu da Guzel JacKDaNieL Xigenon 61%9x shadow vain 77k np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paper Mage'im Korktugum 2 Karakter vardır : 1)Attack Priest 2)Rogue (Assasin) Bunlardır.Yani sıralama yanlıs.Benım anlamadıgım hepsınden korkuosun cz de ne arıosun bunu soyledım.Yani mage'den korkmam warrior dan da korkmam.Normal priestten de.Ok'çulardan da korkmam :D Eger Korkuyorsan CZ de ısım olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BugsBunny Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Archer fıs Assasian fıs[€n babası 600vuruo oda 000000] Warrior eğer elinde spear ve gia varsa fıs BP eğer 600-700vuruyosam yatarım 1k üzeri ise o yatar Mage e eğer 1k altı vurursam yalanım çünkü 0fr var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Abicim sadece duff ve maliceli iken Asas tan ve birde 5314684621321 tane orc paper mage ... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 sadece 2. warrior (mage olunca tabi yamuluoz :D)[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 60k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 cz de warrior olarak sadece Toni adlı warriordan korkuyorum adam lvl 70 yatmıyo :D[signature][hline]Name:GOLD_GANDALF Server:Xig.... Np:Yp LvL:Az kaldı 60 olcak :D Orc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Assasian + Priest olmasın gerisi yalan :D[signature][hline]Name: Genuine Clan: A_Few_Good_Man Class: Paper Mage Level: 6x Nps: 45xxx Server: Ares Not: Katliamlarım Tüm Hızıyla Devam Edicek ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: CaDoBaBa, 06 Kasım 2005 22:13 tarihinde demiş ki: cz de warrior olarak sadece Toni adlı warriordan korkuyorum adam lvl 70 yatmıyo :D evet maynak bişi[signature][hline]YıLıN Topİc i Bu da Guzel JacKDaNieL Xigenon 61%9x shadow vain 77k np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkancab Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 :Pben magelerden çok korkuyorum novaya alerjim var[signature][hline]NicK:ozkan_TR Server:ARES JOB:LVL 60 WARİOR NP:yavaş yavaş CLAN:LVL 45'den BERİ CHOSENS(DEĞİŞTİRMEM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 debuffer bpler bi de sağlam warriorlar[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / Clanless Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: Marl0_on, 06 Kasım 2005 22:32 tarihinde demiş ki: debuffer bpler bi de sağlam warriorlar başka ne kalıoki demi :D[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 60k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 bi warriordan korkarım. ama 62+ olanından veya leg cut atanından. ice mageden de çok korkarım. (swifffftttttttt swifttttttt die anırmak hoş olmuyo. speed pot al demeyin çok saçma fiyatları)[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 yani debuffer bp den korkmuon ?[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / Clanless Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 korkmak için bi sebepmi warki? warrior dan başka kimseden korkman oda 70olursa 62warrior yalandan itemlar yalandan wuruşlar yalandan scream spear def 0 iken 10warriorın 8i stun yapamıo humanların ... stun yapamıcaksan nie kastın 62 ye :-p[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 60k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 kosp um açık oldugunda açıyom light feet i başlıyom kaçmaya nası olsa vuruyo :)[signature][hline]Yok melankoli falan bitti herşey :) [Bu mesaj Gothic tarafından 06 Kasım 2005 23:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: eXe, 06 Kasım 2005 21:53 tarihinde demiş ki: Eee ne arıon madem cz de hepsinden korkuon :D HAHAHAHAHHAHAHA muazzam[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benan_utku Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 warrior we assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: Gothic, 06 Kasım 2005 22:48 tarihinde demiş ki: kosp um açık oldugunda açıyom light feed i başlıyom kaçmaya nası olsa vuruyo :) her haltı biliyosunda light feet yazmayı bilmiyosun oda ayrı bi soru işareti[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar